skip to Main Content

Tryghedsaftale

Vejlby Fed Strand

Tryghedssamarbejde med Falck

På Vejlby Fed Strand Camping sætter vi stor pris på, at vores gæster er glade og tilfredse.

Derfor er vi glade for at fortælle, at du som gæst på Vejlby Fed Strand Camping, altid kan føle dig tryg, hvis uheldet er ude med din bil eller du har brug for en læge.

Tryghedssamarbejdet med Falck betyder, at hvis uheldet er ude, bliver dig og din familie frit bragt til læge eller sygehus eller andet behandlingsted og derefter retur til campingpladsen eller hjemadresse (inden for Danmarks grænser). Sygdommen/skaden skal dog indtræffe på Vejlby Fed Strand Camping eller på vej til eller fra Vejlby Fed Strand Camping, for at denne aftale er gældende. Hvis du er på vej til pladsen skal du have en booking hos os.

Køretøjer og campingvogne er ligeledes med i aftalen, så længe disse er indskrevet på Vejlby Fed Strand Camping. Det betyder, at hvis der opstår problemer med dit køretøj og du får brug for transport til værksted eller campingpladsen, kan du frit benytte dig af denne serviceaftale. Servicen gælder ligeledes, hvis du løber tør for brændstof og derfor har brug for udbringning af brændstof eller reservedele af anden art.

Der findes en hjertestarter på pladsen.

Sikkerhed:

Back To Top